Derince Şehit Coşkun Akşit İlkokulu

Vizyon: "Atatürk İnkılap ve İlkelerine bağlı, Devletimize karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren beden ,zihin, ahlak,ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı gelişmiş bir kişiliğe ve karektere , geniş bir dünya görüşüne sahip kendisini, çevresini ve milletini seven kişiler yetiştirmek."

Misyon: • Atatürk ilkelerini ve devrimlerini benimsemiş, • Klasik eğitim ve öğretim kavramlarının dışında, • Öğrencinin araştırma ve öğrenme sorumluluğunu aldığı, • Keyifli ve zenginleştirilmiş öğrenme ortamlarına sahip, • Temel evrensel değerlerin önemsendiği, • Sanat ve spor etkinliklerinin eğitimin ayrılmaz bir parçası haline geldiği, • Bireyin biricikliğini önemseyen ve koruyan eğitim kurumu olmak ve bu kurumların ülkemizin dört bir yanında çoğalmasını sağlamaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2017 yılında TÜBİTAK Projesi yapılmış ve sergilenmiştir.

WEB - https://derinceilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Derince Mahallesi Yurt Sokak No23/1 Bölge Trafik Mevkii Antakya / HATAY

Adres - Derince Mahallesi Yurt Sokak No23/1 Bölge Trafik Mevkii Antakya / HATAY

Ulaşım Şehir içi ulaşım araçlarından 201, 202 numaralı halk otobüsleri ve Kırıkhan-PAC İkenderun minibüsleri ile okula ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 KM